IMG_1640

 

 

Wie is deze leraar?

Mijn naam is Edgar de Hek en ik ben eigenaar van Hektisch Biljartschool.

Ik wil graag jouw leraar zijn als jij bereid bent je verder te bekwamen in de biljartsport! Ik ben op mijn 14e gaan biljarten. Mijn ouders zagen het nut in van biljartlessen, waardoor ik mij snel in deze sport kon ontwikkelen en al na een jaar mijn eerste Nationale Finale bereikte.

Ik leer nog steeds en speel inmiddels in persoonlijke wedstrijden en teamcompetities zowel op de kleine als de grote tafel in alle spelsoorten op een aardig niveau.

Daarnaast heb ik de opleiding tot biljartinstructeur gevolgd en geef ik mijn kennis en ervaring graag door aan iedereen die (beter) wil leren biljarten.

Wat is het motto van deze leraar?
Wat mij betreft is het belangrijkste van de biljartsport vooral het plezier hebben in het spel, dan alleen het winnen van wedstrijden. Laat mij jou de fijne kneepjes van de biljartsport leren zodat je het spel begrijpt en plezier krijgt in de biljartsport.

Wat is de specialiteit van deze leraar?
Door meer dan 25 jaar ervaring in het lesgeven heb ik een vernieuwende benadering ontwikkeld voor de beginnende biljarter. Ik heb me verdiept in de problemen die beginnende biljarters ervaren en daar lesstof op ontwikkeld. Waarbij denkwijze, houding, keuvoering en sociale omgang centraal staan.

Wanneer verschijnt deze leraar?
Deze leraar verschijnt als jij daarom vraagt! Ik kom graag bij jouw vereniging een demonstratie geven. Jij of je vereniging kan contact met mij opnemen voor een (gratis) demonstratie, voor individuele lessen of voor lessen in groepen.